ANCHOR PORTER
Tipo: Porter

Fermentación: Alta
Alcohol: 5,6%
Brewery: Anchor Brewing Co. San Francisco,USA
Cata: Color escuru la espuma ye marronuzca y duradera. L'arume principal ye'l torrefactu pero alviertense tamién notes de chocolate, prunos asaos y el lixeru t. Na boca los sabores a cafe torrefactu y chocolate tornen n'un agradable dulzor a malta torrao redondeada por l'equilibrau aporte del lúpulo.Una cerveza xenial, que recuerda a les porter tradicionales londinenses si dexar por ello de tener una personalidá propia y xenuina que la faen unu de los meyores exemplos de cerveza estadounidense independiente.//Dark in colour with ruby red undertones especially seen trhough direct light. The creamy head is almost brown and has a good retention. The first aromas are those of black coffee, chocolate and sweet dark malts mixed with the subtle touch of hops. In mouth it has a moderate yet not light body, the alcohol is well accomplished and the palate is that of dark coffee, chocolate and sweet roasted malts rounded at the end by a great hops' bitterness really well integrated which makes the sip a more than satisfying experience. An extraordinary American example of London Porter without letting aside its own personality and characters which have made of it one of the most interesting American independent beers.
6 comentarios:
Gran cerveza Chela, casualmente este sábado llegó a mis manos media caja de Anchor Porter, por lo que podré disfrutar de ella durante un tiempo ;-)
Salud, Andrés.
Bienvenido Andrés,
disfrutala con salud nosotros lo hicimos en la reunión semanal y verdaderamente es una muy buena cerveza, compleja, equilibrada y con gran gusto.
Haya salud
la verdad es que me gustó mucho, se acerca bastante a esa idea abstracta que yo tengo de lo que es una porter.
Y pega muy bien con ese queso de abredo.
gracias a ambos (lúpulo & chela)
Toy d'acuerdu Cotoya, acercase bastante bastante a lo que yo recordaba de aquelles Porter que probara en Llondres, si por ello perde ni un gotu de la so personalidad propia, del so carácter y de la so frescura. A mi encantome.
Allegrome que vos prestara el quesu, habrá más jejeje....los de Cuaña tienen buenes vaques eh? jejejeje. a ver si nun llega la Llingua Azulona esa que ya metieron los madrilanos y los cazurros de mar en Llanes jejejeje
El queso cojonudo. Solo faltaron unes salchiches. jejeje.
Ya había probado la anchor en otra ocasión y el recuerdo q tenía de ella no fue tan grato como en esta ocasión _sería por el quesu y la empanada-.
Esperemos encontrar mas joyas cerveceras, cosa q ya sabéis no ye fácil en estos lares.
SOMOS LOS MEYOOOOORES JEJEJE
Ahí que mirar esos del club pa ver que se puede conseguir, paez una idea siempre que ellos cumplan veremos.
Haiga Salú
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