

A les mios manes llegaron vía Galguera un par de lates de John Smith`s, si bon nun ye el meyor envase p'esta cerveza, debo dicir qu'abondo fríes, ideales pa' relaxar de los 27ºC que tenemos n'aquella cocina, y acompañando mientres doy vueltes a tortielles y remuevo calamares na so tinta-que ye la secha que tenía pa esi momentu,,,qué tragu xenial!!!!. Agradecíu pel detalle, Guaje!!! Haiga Salú
6 comentarios:
¿Hiciste tu los pinchos de tortilla rellena el viernes pasado?
Cocinar con una cerveza al lado es un verdadero regalo. Ahora, trabajando debe ser distinto, pero la cerveza claro que es un punto a favor.
Un abrazo!
Iván, si taba bona si los fice yo si taba seca foi la mi compañera jejejejjejejejejeje
Haiga Salú
Catadeur, cómo va todo? En serio hasta trabajando es un placer tomar una cerveza. Te voy a contar una que a lo mejor la gente entiende como ya un problema con la bebida jejejejejeje
para hacer la masa orly, o gabardina, yo en lugar de polvos industriales uso harina, azafrán seco, sal y cerveza rubia. Pues en lugar de dos pintas, pido siempre tres para beber yo una mientras cocino jejejejje.Eso sí, controlando siempre, si bebes no cocines(al menos con el aceite muy caliente jejejejeje).
Haya Salud
A modo de postdata, esa tortilla que se ve si la toy faciendo yo, en una ta sin dar la vuelta y na otra ta ya cuayando per l'utru lláu y a la vez bebiendo cerveza jejejejejeje
Ye que gustome, el bonito y el pan marcaben la diferencia. Esti viernes volvere a probarla, que me queda a mano de la que voy a hechar la quiniela y el euromillon a salesas. ¡Que non te quede seca!
Publicar un comentario