miércoles, junio 13, 2012
Un añu y picu
....Edina Language Centre(ELC) facer lo que quies, arriscar y nun triunfar; escambiar de palu entrar en Teltech, Iris Doppio Malto Artesanale,formación en televenta en Madrid y Cafekee, Oldenburg y L'Europe; llegar a Uviéu y Früh de Colonia a 1,25e, Avilés, El Cabanón y Maruxa; parar un día nel Paco's y acabar mamaos de tomar Mikkeler y De Molen: aniciar a trabayar en Naguar, fogoniando again dos años depués: cortar,pelar, llavar, sofreir, salsear, emplatar. Lúpulo Feroz y el so Festival de Cask Ale Great!!!, stress, axustes, recetes, postres, pinchos y más salses, pan con especies. Vivir y Beber en Lluanco, La Marina y doce na Tabierna de Hank, Chipirones fritos ensín llimpiar. Llorar de contentu al ver Thornbridge por fin na península( faltame Dark Star pa' seguir dando muestres). Fogones, barru na cocina pero facer lo que quies y lo que te presta siendo feliz. Mantega d'anchoes. Marchar pa Llaviana tar con los güelos y los collacios d'ellí, desconeutar. Torniar pa ver que sales faciendo el boborolo en Canal Cocina ( restu de 8 años faciendo de animaor pa guajes). Four Roses Cocacola, Jim Bean LLimón, Jack daniel's con Ginger ale. Cursu de pescaos y mariscos meyorando lo presente, Espiches vacances: Burgos, la so ruta pinchos,Mesón Don Pancho y sus Cojonudas, atopar no males cerveceries. La Guardia impresionante Hiruko y el so pinchu de entripao con cosecheru de verdá y les bodegues El Fabulista; El Ciego y cerveza Baias, presta abondu un tragu malteáu y lupuláu entre tanta uva. Logroño ruta los Elefantes na cai Lloréu( calle Laurel). Juan y Pinchame; Clarete y brochetes de gambes con piña. Chigres y champiñones a la plancha. Cai San Xuan, calimotxu y faxolu de callabacín. Viana y Naparbier a 11 km de Logroño. Torniar. Llegar a Gasteiz y atopar una cervecería nomada Kitsch que taba piesllá ;matar zapera con los pinchos del Toiño y la Malquerida( entre otros que agora de memoria escaezo). Bilbo y la so Aste Nagusia, grande onde les haiga. Txiriboga con Kroketa y Txacolís, Pintxos y Krusovice en el Berton y el Bukoi. Mil docenes de pintxos más y enamoráu de Bilbo. Torniar y San Mateu entre fogones. Xente fartuca. Escapiar unos díes pa Santiagu de Compostela; Galicia Calidade: Abastos dos punto cero, Curro da Parra, pub Atlánticu, Cerveza San Amaro Acoyonante la Pale Ale. pulpería Os Sobriños del Tio. Xente de lo meyor. Reencuentru en Viveiro de 3 buen@s collaci@s. Costa Lucense, Estrella Galicia de Bodega, merluza de Celeiro, caminar baxo l'orbayu, rises y Xueves de la tapa nel Pizzburg y los sos idees. Más Fogones, descansar n 'Avilés comer y cenar nel Llamber y la so particular y rica cocina. Nochevieya de menús de navidaes, cocinar a tope y facer felices a la xente. Añu nuéu, Fogones vieyos. la mio prima vieno de Alemaña y comemos xuntos nel 180º y la so cenciella y prestoso moderna cocina. Sint Bernardus Prior a 3, 60e nel Chili's en Xixón, cerveces entre fauna divertía. Oricios y cachopu con Nahuel na Mar&Morena. Cacharros y cerveza Afumiada Nel Deuschtland o la Alemana según como se mire, Rotherbräu, Aktien Brauerie, Mikkeler, Cantillon, ProperJob, Birrificio del Ducato....5 años de Lúpulo Feroz torniar con la frente marchita acodase na barra y sentir que tas en casa. Mas Trabayu, más fogón, más mases, más recetes, más salses, más xente. Normalizar la vida, tomar DAB pils abondo en casa, descansar xunto al mar o na Cuenca el Nalón pasando por L'espumeru pa ver que sigue siendo un grande, torniar al bar, al blogue, abrir una Tribute Ale de Saint Austell pa cellebralo, torniar ya tar equi un añu y picu depués...Haiga Salú.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
9 comentarios:
Haiga salú!! Bien retornado!!! Leído de un tirón... menudo subidón... año y medio muy intenso sí señor!
Bienvenido Adri! Un placer verte por aquí y leer de nuevo en asturianu! Muchos recuerdos de la pareja valenciana que no te olvida!!
Se me olvidaba el clásico... Haiga salú!!
Yes un vividorrrr!!
Qué tal Txema Gracies por la lectura, si un año movido pero a pesar de las horas y la falta de vida social,la cosa compensa, ya sabes hacer lo que a uno le gusta y que te paguen por ello da más alegría. Haiga Salú
Pau, friki qué Tal? yo tampoco me olvido de vosotros dale un beso Rosana y un abrazu pa' ti a ver si hay manera de coincidir y tomar unas cervezas.Y aunque no lo escriba sigo leyendote( A Txema También)pero el poco tiempo no da para comentarios jejeje. Haiga Salú
fIVVIXXX, VIVIOR NO BEBEOR JEJEJEJEJE
Así que ha sido un año intenso, ¿eh? Me alegro que estés de vuelta, a ver si sabemos algo más de tu persona. Riquísima la Tribute de St. Austell, por cierto, por aquí tengo todavía una botella.
Un abrazo
Qué Tal ED? aquí estamos de nuevo ahora que ya la cosa se calma un poco jejeje. Nos vemos por aquí y espero que pronto tomando unas cervezas
Tribute cervezón ya te digo y Thornbridge en general absolutamente fantástiques
Haiga Salú
Publicar un comentario