
Ayer martes ,salía'l mundu la primera edición d'El Chigre, un blog collaciu onde la voz del narraor, como si la de un chigreru tras la barra se tratase, va dir relatando les novedáes, acontecimientos, sinsabores y allegríes que alrodien l'interesante mundu de la sidra y el bon yantar n'Asturies. Conociendo al creador, vamos disfrutar abondo y les sos recomendaciones serán siempre bones y prestoses./Yesterday we've witnessed the release of the El chigre( the Asturian Bar) first Edition. A fiction narrative in which we ar
Güey Miercóles, onomástica del nuestru compañeru Cotoya, la CAAC faerá una reunión especial, onde podremos degustar la tercera creación de Cotoya Brewery acompañada de dellos bocáos que amesten bien con cerveza. Esta ocasión, La microcervecería ovetense sorprenderanos con una Ale escura experimental de les que prometen grandes sensaciones. La Reseña

El Xueves toca trabayu pero el vienres, onde aniciarán nueves aventures, ya ta ahí. Haiga salú/Thursday work all day, that's life, but Friday's close and as the song goes: Friday I'm in loveee". A toast for you all.
4 comentarios:
"microceervecería ovetense" y tan micro, je,je
Sí pero fae unes cerveces coyonudes...en esto ye como los perfumes buenos, y el belenu buenu, vienen en dosis pequeñes
Bueno, bueno..
Que publicidá, toy asustau, bien ye cierto que sigo, no sin ansia, les novedaes cerveceres de las que tan bien se falen nesti bló, y del que tantos deberíen aprender otro tanto.
Siéntome como cuando nel Molinón anuncien casa Justo pa dir tomar un culín después del partiu.
Mención aparte la fala. Los que pasamos por la llingua como un elefante por la cacharrería (como un xatu por la botica) no podemos que rendir pleitesía, y un cálidu homenaxe.
Publicar un comentario