miércoles, enero 16, 2008

Novedáes. blog más que nunca/News what a blog is for!!!

Esta semana tá bien cargada de nuevos acontecimientos.Comenzamos el Llunes, día en que fuimos testigos de la puesta en marcha de'l blog de la C.A.A.C, a la que pertenezco, con una buena acoxida de crítica y público. /We've started this week with the outcome of the C.A.A.C (A.B.F.C-Asturian Beer Friends' Company, in English). A great success and a promise come reality in the Asturian Beer scene.



Ayer martes ,salía'l mundu la primera edición d'El Chigre, un blog collaciu onde la voz del narraor, como si la de un chigreru tras la barra se tratase, va dir relatando les novedáes, acontecimientos, sinsabores y allegríes que alrodien l'interesante mundu de la sidra y el bon yantar n'Asturies. Conociendo al creador, vamos disfrutar abondo y les sos recomendaciones serán siempre bones y prestoses./Yesterday we've witnessed the release of the El chigre( the Asturian Bar) first Edition. A fiction narrative in which we are kept updated with the lattest news on the fascinating world of Asturian Cider, sidrerías and everything related qith the gastronomy of our Region. The experience and savoir- faire of the "barman" guarantees fun and accurate advise to everybody.


Güey Miercóles, onomástica del nuestru compañeru Cotoya, la CAAC faerá una reunión especial, onde podremos degustar la tercera creación de  Cotoya Brewery acompañada de dellos bocáos que amesten bien con cerveza. Esta ocasión, La microcervecería ovetense sorprenderanos con una Ale escura experimental de les que prometen grandes sensaciones. La Reseña Equí./Tonight, as a celebration to Cotoyas Birthday, CAAC has an informal meeting in which we are sharing some bottles of the Cotoya Breweries newest production togheter with some snacks especially made to be eaten as a beer pairing food. This time, the Oviedo based microbrewery launches its experimental dark ale we all have been waiting for so long. Brief info







El Xueves toca trabayu pero el vienres, onde aniciarán nueves aventures, ya ta ahí. Haiga salú/Thursday work all day, that's life, but Friday's close and as the song goes: Friday I'm in loveee". A toast for you all.

4 comentarios:

gorki75 dijo...

"microceervecería ovetense" y tan micro, je,je

Chela dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Chela dijo...

Sí pero fae unes cerveces coyonudes...en esto ye como los perfumes buenos, y el belenu buenu, vienen en dosis pequeñes

loriu dijo...

Bueno, bueno..
Que publicidá, toy asustau, bien ye cierto que sigo, no sin ansia, les novedaes cerveceres de las que tan bien se falen nesti bló, y del que tantos deberíen aprender otro tanto.
Siéntome como cuando nel Molinón anuncien casa Justo pa dir tomar un culín después del partiu.
Mención aparte la fala. Los que pasamos por la llingua como un elefante por la cacharrería (como un xatu por la botica) no podemos que rendir pleitesía, y un cálidu homenaxe.