
Mesa Multiétnica: Salmón Escocés,amasueles chilenes, muergos- navayes de Tazones, paté de oricios de Xixón, figadu de bacalau afumiáu de Dinamarca, Tablina quesos Astur-Franceses y pa regalo tó un Malón de Echaide 2006 cortesía de un collaciu queríu Haiga Salú//Multicultural Table laid: Scottish smoked Salmon, Chilean clams, Asturian Northern long clams, sea urchin paste, smoked codfish liver in olive oil and an assortment of Asturian and French cheeses. Aside we drank a couple of bottles of Malón de Echaide a fantastic Grenache Rosé wine courtesy of a kind friend.Cheers pal. A toast for you all.
4 comentarios:
pues nun veo nada que engorde demasiado, ye una comida muy sana y equilibrada. bon provechu!
ya sabía yo que lo de gordon no era por la ginebra.
that's fucking great food mate! excellent stuff and it looks yami yami....aye!
¡Menuda pitanza! Aunque tien razón Cotoya, paez too bastante liviano, pero bien rico rico.... Menudu partíu que se lleva la tu moza con esa mano pa la cocina...
hola camarada
bonito blog...soy chileno ytengo un blog que talvez te pueda interesar. Ojala me mandes algo para pulicar
salu2
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